Ons team

VicVanhove

Vic Vanhove

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Empowering your potential prospects TODAY !

Als digital native ben ik gepassioneerd door alles wat met social media activiteiten en evoluties te maken heeft. Niet alleen door reeds verschillende start-ups en scale-ups in de markt te zetten, maar tevens voor gekende technologiebedrijven zoals Sage en Exact reeds te werken op vlak van sales/business development, social media champion en product marketing.

Daarnaast zetelde ik reeds in tal van raden van advies/bestuur van zowel publieke alsook privé organisaties wereldwijd, van klein tot groot, vanwege mijn opgebouwde expertises.

Kortom, wat ook de levenscyclus en uitdaging van uw organisatie is. Ik ben ervan overtuigd dat wij voor jullie een meetbare social media boost kunnen veroorzaken en jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen door een combinatie van: de juiste strategische aanpak, keuze van tools, social media kanalen én prospecten hierin te activeren.

FrederikDelfosse

Frederik Delfosse

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een doelstelling die niet op papier staat, is een idee.

Als digitale marketing strategist en docent in digitale marketing help ik KMO's om hun digitale doelstellingen te realiseren.

Daarnaast help ik gemiddeld 300 bedrijven per jaar via opleidingen in digitale marketing via SBM opleidingen en Syntra AB.

Gepassioneerd door het web denk ik strategisch mee over jouw bedrijfsprocessen rond digitale marketing en marketing automatisatie.
Ik optimaliseer jouw bedrijfscommunicatie en stem jouw strategie af op jouw online kanalen. Je bereikt je doelgroep optimaal, waardoor je meetbare resultaten boekt!

DylanDonia

Dylan Donia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik maak jouw business social

Als ‘creative’ social media producer vind ik het belangrijk om te starten bij wat jij als ondernemer of bedrijf wil bereiken met de inzet van social media / online marketing. Als die KPI’s niet helder gedefinieerd zijn ontstaat er een spanningsveld welke ongewenst is en een succesvol verloop in de weg kan gaan staan.

De kunst van het luisteren is hiervoor noodzakelijk, het formuleren van gerichte en diepgaande vragen zorgt ervoor dat we tot de kern van de zaak komen om het vervolgens te kunnen omzetten naar bereikbare en concrete doelen, deze dienen als basis voor de social media strategie.

Dit is in een notendop hoe ik met een opdrachtgever van start ga. Aansluitend door mijn brede ervaring in o.a.: fotografie, website development, adverteren, coaching en schrijven, komt dit alles samen in een heel praktische en doelgerichte executie van het project.

Mijn kennis en ervaring staat mij niet in de weg om ook open te staan voor jouw ideeën of inzichten, hierdoor stel ik mij open voor nieuwe zaken en kunnen er unieke en bijzondere concepten ontstaan.

DigitalExpert

Our team of digital experts

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...Are serving clients worldwide !

Elk van onze niche specialisten staan voor u klaar, wat ook de uitdaging op social media vlak mag zijn. Of u nu binnen uw organisatie de kennis wil laten bijspijkeren, uw social media kanalen door ons wil laten beheren of ons inschakelen voor social media copywriting en content creatie. Geen enkele uitdaging is voor ons te groot.

Onze creatieve specialisten werken in samenspraak met jou een concept en strategische aanpak uit, rekening houdend met uw doelgroep, budget, lopende acties en promoties en zorgen ervoor dat uw bedrijf zich sterk weet te onderscheiden van concurrenten op social media vlak. U heeft niks te verliezen, alleen maar klanten te winnen !

We kijken ernaar uit om ook met jouw project aan de slag te gaan. Maak een afspraak !

Copyright © Social Media Planet 2024 - Vic Vanhove - Oostmolenstraat 61 - 9880 Aalter - BTW BE0846469708
Website designed by Flexcite